FONklame: Marketing specijalnih događaja

FON-ov centar za razvoj karijere je neprofitna studentska organizacija koja postoji od 2004. godine. Naši glavni ciljevi jesu edukacija studenata i lični razvoj mladih, kroz niz interaktivnih radionica i predavanja koja se organizuju na našim projektima.


Jedan od pet projekata koje organizujemo svake godine jesu FONklame, projekat koji na zanimljiv način obrađuje teme iz oblasti marketinga. Čuveni Festival marketinga , koji se ove godine realizuje 17. put, vraća se sa temom „Marketing specijalnih događaja”.


Ove godine projekat se sastoji iz dva dela:


● Veče reklama – 1. mart, Cineplexx BIG BEOGRAD, BIG FASHION šoping centar
Prvi dan projekta rezervisan je za premijerno prikazivanje filma na temu „Marketing specijalnih događaja”. Gledaoci će imati priliku da saznaju kako izgleda stvaranje jednog ovakvog događaja, i to u tri segmenta:

  • Specijalni događaji iz ugla javnosti
  • Specijalni događaji iz ugla kompanija koje se bave njihovom organizacijom i
  • Priprema ovogodišnjih FONklama.


Edukativni deo – 3. mart.


Ovaj deo projekta čine dve faze:

Prvi deo obuhvatiće panel diskusiju, tokom koje će panelisti razgovarati o organizaciji i značaju specijalnih događaja i brendiranju putem istih.

Drugi deo projekta čini predavanje gde će delegati imati priliku da iz prve ruke čuju kako jedan specijalni događaj može zadržati svoju autentičnost i razviti je vremenom. Tajne uspešnog događaja moći će da saznaju baš na primeru Love fest-a od strane jednog njegovog osnivača Marka Vukomanovića.

Na samom kraju, delegati će imati priliku da učestvuju u interaktivnoj
radionici, organizovanoj uz pomoć partnera.

Sa završetkom ovog dela projekta, očekujemo da će naši delegati steći iskustva i dragocena saznanja o strategijama i taktikama organizovanja specijalnih događaja. Nadamo se da će sa sobom poneti dublje razumevanje važnosti marketinških aspekata u organizaciji ovakvih prilika, te biti motivisani za primenu stečenog znanja u budućim projektima.

Kako bi se obezbedilo prisustvo na projektu, kao i rezervisale karte za film, neophodno je samo popuniti prijavu koja se nalazi u opisu našeg Instagram profila @fonovcentar.

Više informacija o našoj organizaciji, kao i o samom projektu, možete pronaći na našem sajtu www.fonovcentar.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.