Prvi put u Srbiji – onlajn festival francuskog filma

Filmski festival ”My French Film Festival“ prvi put prikazivaće se u Srbiji na onlajn platformi Moj OFF u period od 19. januara do 19. februara.

Tokom narednih mesec dana, korisnici platforme Moj OFF moći će da gledaju 20 dugometražnih i kratkometražnih filmova koji obuhvataju klasike francuske kinematografije, kao i neka savremena ostvarenja.

Neki od istaknutih filmova u selekciji uključuju dokumentarni film ”Anjes Varde – Anjes V. o Džejn B.“ i igrane filmove ”Polaris“, ”Pas sa smetlišta“ i ”Superpijan“. Kompletna lista filmova festivala biće objavljena na društvenim mrežama platforme Moj OFF, kao i na vebsajtu.

Korisnicima Gold pretplate na platformi Moj OFF će za vreme trajanja festivala biti dostupan kompletan repertoar. Za sve nove korisnike dostupan je poseban promotivni period pretplate od samo 1 dinar tokom prvog meseca.

”My French Film Festival“ predstavlja onlajn festival francuskog filma koji je osnovan od strane Unifrance, organizacije koja je posvećena promociji francuske kinematografije kako u Francuskoj, tako i širom sveta.

Piše: Milica Paunić

Izvori: Danas.rs

Foto: Facebook

KULTURA

Leave a Reply

Your email address will not be published.