Svi pričaju o Coperni torbi u obliku CD plejera

Francusku modnu kuću Coperni proslavili su dizajneri Sebastian Meyer i Arnaud Vaillant. Nedavno su predstavili novo izdanje torbe i oduševili publiku širom sveta. Torba u obliku CD plejera napravljena je pomoću 3D štampača, brzo je postala senzacija na internetu i društvenim mrežama.

Swipe Bag prvi put je kreirana u okviru kolekcije jesen/zima za 2019. godinu i postigla je uspeh u modnom svetu zahvaljujući svojim reizdanjima. Prethodno izdanje bilo je napravljeno od stakla u saradnji sa majstorom za staklo, Džošom Rajfom i studiom Heven

Umetnici Peter Dupont i Breana Bok napravili su torbu od duvanog stakla pomoću creva za vazduh. Staklenu torbu smatrali su praktičnom za odlaganje novčanika i mobilnog telefona. Torba je stekla popularnost među poznatim ličnostima širom sveta, a postala je sinonim za brend Coperni – poput Birkin torbe za modnu kuću Hermes ili Jackie tašne za brend Gucci.  

Coperni zastupa tehnološki napredak i kreativnost u dizajnima i prezentacijama. Na reviji za jesenju kolekciju prošle godine robot je skinuo ogrtač manekenki Rianne Van Rompaey. Na predstavljanju prolećne kolekcije u centru pažnje bila je haljina u spreju kreirana na licu mesta na manekenki Belli Hadid. Nema sumnje da će umetnički pristup ovog brenda ostati upamćen u istoriji mode.

Piše: Viktorija Gorgioski

Izvori: CDM.meJournal

Foto: coperni

Leave a Reply

Your email address will not be published.