SPORT JE RADOST. Besplatan ulaz na Sajam sporta u Beogradu.

Ovogodišnji, dvanaesti po redu Sajam sporta održava se od 22-24. septembra na Adi ciganliji pod sloganom Sport je radost.

Sportski savez Srbije vas poziva na dvanaesti Sajam sporta koji će se održati na Adi Ciganliji od 22.do 24. septembra 2023. godine. Ministarstvo sporta Republike Srbije i Sportski savez Srbije pripremili su niz sportskih aktivnosti koji će se održati na sportskim terenima, svaki dan od 10 do 18 časova.

Otvaranje Sajma

Sajam se otvara u petak, 22. septembra. Ovu svečanu manifestaciju će otvoriti Ministar sporta Zoran Gajić i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štafenek. Svečano otvaranje će se prenositi na TV Arena.

Sport je radost

Slogan koji će privući građane da ovaj vikend provedu na zdraviji i zanimljiviji način, nosi naziv SPORT JE RADOST. Ovo je odlična prilika da provedete dan u prirodi, a uz to da saznate više o sportskim disciplinama koje su prisutne u našem gradu. Na sajmu imate priliku da vidite preko 50 sportskih disciplina koje će najviše privući mlađe posetioce koji još uvek nisu odlučni kojim sportom žele da se bave.Poslednjih dana smo svedoci koliko su naši sportisti ponos države. To je veliki vetar u leđa najmlađima koji se bave sportom. Ovakve manifestacije stvaraju male i velike šampione. Naši sportisti obaraju rekorde i najveći su uzori mladima.  Predlažemo da budete spremni i da se sami sportski aktivirate na ovoj manifestaciji, jer će postojati niz javnih treninga. To je odlična prilika da izaberete onaj tip treninga koji vama najviše odgovara. Za one najbolje slede i nagrade. Ulaz na sajam je besplatan. 

Prošlogodišnji Sajam

Državno takmičenje ekipa prve pomoći, sportsko obaranje ruku, Humantirani turnir u fudbalu,rvački mečevi i veliki broj fitnes treninga su samo neke od aktivnosti koje su se dešavale na prošlogodišnjem Sajmu. Predškolci kao najmlađi učesnici pokazali su koliko su spretni u motoričkim veštinama. Najaktivniji fitnes instruktori iz različitih gradova Srbije zajedno su držali treninge preko 200 žena koje su došle na ovu manifestaciju.

                                                                             Piše: Ivona Ivošević

SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published.