Prvi Coca-Cola telefon pušten u prodaju

Kompanija ,,Realme”, u saradnji sa poznatim brendom pića ,,Coca-Cola”, predstavila je u Indiji najnoviji pametni telefon pod nazivom ,,Realme 10 Pro Coca-Cola Edition”.

,,Realme 10 Pro Coca-Cola Edition” dostupan je na sajtu Realme.com, Realme indijskim kanalima, kao i na Flipkartu. Za sada je u prodaju pušteno samo 1000 jedinica ovog telefona. Cena telefona iznosi oko 240 evra što ga čini pristupačnijim u odnosu na mnoge druge nove modele popularnih kompanija.

Specijalno izdanje prepoznatljivo je po svom ,,Coca-Cola” dizajnu, odnosno crveno-crnoj boji i zaštitnom znaku. Telefon ima dvostruku zadnju i jednu prednju kameru, odvojene otvore za punjenje i slušanje muzike preko slušalica, a za razliku od običnog modela, nema zakrivljen, već ravan ekran. Sadrži 8GB RAM memorije i 128GB skladišnog prostora. Njegov originalni interfejs, koji se kasnije može promeniti, nudi poseban set ikonica, jedinstvenih za ovaj model, kao i zvaničnu Coca-Cola melodiju zvona, dok animacija punjenja baterije imitira punjenje boce poznatog napitka.

Telefon dolazi u posebnom crveno-crnom pakovanju koje dodatno sadrži beli punjač i kabl za punjenje, iglu za izbacivanje SIM kartice u obliku otvarača za konzerve, zatim mnoštvo nalepnica, karticu sa jedinstvenim brojem od 0001 do 1000, kao i figuricu maskote ,,Realme” kompanije.

,,Realme” veruje da će partnerstvo sa ,,Coca-Cola” brendom povećati potražnju njihovih proizvoda među mlađim potrošačima. Ipak, vreme će pokazati da li će najnoviji model steći priželjkivanu popularnost.

Piše: Elena Gligorijević

Izvori:

https://hinduwire.com/coca-cola-phone-made-grand-entry-in-india-by-realme-has-108mp-camera/

https://www.gsmarena.com/realme_10_pro_cocacola_edition_arrives_with_refreshing_design_and_rich_retail_box-news-57505.php

Foto: Unsplash

Zanimljivosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.