Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo: besplatan ulaz na utakmicu odluke

Ženska rukometna reprezentacija Srbije odigraće sutra od 18h drugu utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Turske. U prvoj utakmici ove dve reprezentacije, odigranoj u Turskoj, naše najbolje rukometašice slavile su rezultatom 33:24.

Utakmica koja će se odigrati u USC „Voždovac“, najvažnija je utakmica ove godine, jer ukoliko naša selekcija dođe do pobede, plasiraće se na Svetsko prvenstvo koje će se odigrati od 29. novembra do 17. decembra krajem ove godine u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Besplatne karte pod jednim uslovom:

Ulaz za ovu utakmicu je besplatan, ali uz validnu kartu koju je bilo moguće trebovati do ponedeljka, 10. aprila do 12h. Preuzimanje trebovanih karata moguće je na dan utakmice od 10h do 18h samo na blagajni SC ,,Voždovac”.

Oproštajna utakmica za naše trofejne igračice:

U ovom meču će se pet naših reprezentativki, koje su godinama igrale za našu reprezentaciju i sa njom ostvarile brojne uspehe, oprostiti od dresa nacionalnog tima. Uz brojne navijače i publiku kraj malih ekrana poslednji pozdrav imaće Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Kristina Graovac i Tamara Radojević.

Posle pobede u Turskoj, Sanja Radosaljević pozvala je navijače da u revanš utakmici dođu u što većem broju.

Prva utakmica je gotova, ali je najvažnija ona koju igramo u sredu. Dobar meč za nas, iako smo imali i neke loše momente, ali ono što je važno jeste da smo postigle krajnji cinj, a to je da zabeležimo pobedu. Pozvala bih sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju, poručila je naša reprezentativka.

Piše: Sara Stojanović

Izvor: RukometniSavezSrbije

Foto: Hotsport.rs

Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.