Mama i tata se igraju rata – Gordan Kičić: ,,Krčka se treća sezona”

Promocija druge sezone serije “Mama i tata se igraju rata” održana je sinoć u MTS dvorani. Predstojećih 10 epizoda moći ćemo da gledamo svakog vikenda od 20h na RTS 1 počevši od 17. decembra.

Uz saradnju Radio Televizije Srbije i FilmKombajn produkcije, Gordan Kičić uspeo je da sprovede svoju zamisao u realnost. Za scenario su pored Gordana zaslužni Gvozden Đurić i Marko Manojlović. U novoj sezoni suočićemo se sa iznenadnim povratkom glavnog junaka Veljka Radisavljevića u Beograd čime započinje dalji niz zanimljivih događaja.

Nina Janković i Gordan Kičić na sinoćnoj premijeri

“Ova serija uspela je da uhvati duh vremena u kome živimo, da bude smešna i tužna i da ima razne slojeve, da nekako progovori slobodno o svemu sa čime se susreće današnji čovek. Sve zajedno, serija mi se čini dublja nego što je na prvi pogled, nekako osvaja”, kaže glumac Nebojša Ilić.

Glumac i tvorac serije, Gordan Kičić kaže da je vrlo zadovoljan i da nisu prekidali sa snimanjem, ali da je bilo zamena na važnim pozicijama.

To je jedna okolnost u kojoj smo tada funkcionisali, sve je dobro prošlo. Najteže je bilo snimiti sve u određeno vreme, da imamo dovoljno materijala i dobre glumce”, misleći na mere preduzete povodom COVID-a.

Za mladog Boleta, ima pohvale. “Imali smo kasting sa malim Boletom, bio je fenomenalan. Odmah nas je poslušao, sve što smo tražili, popni se na sto i skači, odmah je to i uradio. Tokom snimanja nas uopšte nije slušao, ali to je i bila njegova uloga, tako da je bio fenomenalan.”

U glavnim ulogama vidimo Gordana Kičića, Ninu Janković i Lenu Lazović kao mladu Vidu. Pored njih glume i Jovana Gavrilović, Milica Mihajlović, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Milutin Milošević, Amila Terzimehić, Aleksej Bjelogrlić, Aleksandar Đurica, Stefan Bundalo i Tijana Marković.

Za kraj, Kičić nas je ostavio sa sjajnim vestima – krčka se treća sezona!

Piše: Milica Jevremović

Student: Kultura

FOTO: Privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.