Mjob – Najbolji put do profesionalne karijere

Mjob omladinska zadruga je deo Heads Adriatic grupe, koja je specijalizovana za pronalazak najkvalitetnijih radnika na tržištu brojnih industrija, ali i pronalazak najboljih uslova za one koji su u potrazi za prvim poslom, studentskom praksom ili kvalitetnom seniorskom pozicijom.

Sa više od dvadeset godina iskustva u HR industriji, jako dobro poznajemo potrebe i interesovanja mladih ljudi i trudimo se da ih povežemo sa najboljim poslodavcima na našem tržištu. Naša misija je da studentima pružimo mogućnost da oslušnu kako diše tržište rada i da se pripreme za njega radeći studentske poslove i pripremajući se za početak svoje profesionalne karijere.

Kada kao student ili diplomac tragaš za svojim prvim zaposlenjem ili stručnom praksom, nema potrebe da lutaš tražeći poslodavca kome su potrebni mladi kadrovi, već svoj prvi korak u profesionalnoj karijeri možeš napraviti uz pomoć omladinske zadruge Mjob, kroz širok izbor part-time ili full-time poslova i stručnih praksi.

Poseti nas u nekoj od naših poslovnica u Beograd, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu ili jednostavno pogledaj naš sajt www.mjob.rs sa aktuelnim ponudama za posao.

MJOB

STUDENTI

Plaćeni tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published.