Srbija domaćin Red Bull Show Run-a

Na današnji dan, 17. septembra, održaće se Red Bull Show Run! Naime, Beograd je domaćin ovog događaja, koji se može pratiti besplatno na ulicama grada. Ruta se prostire od Studentskog trga, preko Vasine i Trga Republike, sve do Kolarčeve i Terazija, duž koje se nalazi gledalište za publiku. 

Ukolko se odlučite da trku pratite uživo, organizatori savetuju da mesta zauzmete do 12, kako bi šou počeo na vrerme, u 13 časova i trajao više od dva sata. Ipak, za sve koji nisu u mogućnosti da Red Bull Show Run prate uživo, putem Sportklub kanala će moći da isprate čitav događaj.  

Pobednik čak 13 trka Formule 1, legenda ovog sporta, Dеjvid Kultard, će biti deo ovog spektakla, a nemačka ekipa Red Bull Drift Brothers prirediće drift šou, dok će motociklistička uloga pripasti Arasu Gibiježi, specijalisti za „stunt ride“. 

Očekuje se da će se u centru grada okupiti veliki broj domaćih i stranih gledalaca, zajedno sa inostranim gostima, obzirom da je u pitanju manifestacija koja se prvi put organizuje u Srbiji!

Piše: Ivana Ilić

Izvor: Kurir

Foto: redbullrs

Leave a Reply

Your email address will not be published.