Otvoren Centar za karijerni razvoj studenata Poljoprivrednog fakulteta

Poljoprivredni fakultet je 28. marta  2022. godine obeležio 103. godine svog postojanja. Proslava ovog jubileja obeležena je u prostorijama fakulteta, a ovim putem je otvoren i Centar za karijerni razvoj studenata Agrif- a.

Juče je na Poljoprivrednom fakultetu svečano otvoren Centar za karijerni razvoj studenata Agrif-a, nakon kog je usledila i proslava 103 rođendana ovog fakulteta.

Proslava samog jubileja sastojala se iz neformalnog i formalnog dela.

Neformalni deo bio je rezervisan za potpisivanje ugovora između Poljoprivrednog fakulteta i Delta agrar-a, čime je višegodišnja uspešna saradnja između ove dve institucije i zvanično potvrđena.

Ovim povodom prisutnima se obratio dekan fakulteta dr Dušan Živković i detaljnije upoznao prisutne sa radom i trudom koji se ulaže u studente, njihovo znanje, ali i profesionalno usmeravanje.

Formalni deo je obuhvatio svečanu akademiju, na kojoj su nagrađeni oni najbolji.

Studente sa najboljim prosekom nagradila je prodekan za nastavu dr Tamara Punović, dok je najbolje urađene naučne radove nagradio prodekan za nauku i međunarodnu saradnju Vladan Bogdanović.

Na kraju svečanosti dekan Poljoprivrednog fakulteta je okupljenima otkrio jednu novost. Naime, u pripremi je potpuno nov sajt Poljoprivrednog fakulteta na kom rade zaposleni na ovom fakultetu, on se popunjava informacijama i očekuje se da će u narednom periodu ugledati svetlost dana.

Poljoprivrednom fakultetu želimo još mnogo godina uspešnog rada i velikih jubileja.

Piše: Mina Kicara

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.