Evropsko prvenstvo u tekvondou: Prijavi se za volontera/ku

Evropsko seniorsko prvenstvo u tekvondou održaće se u Beogradu od 9. do 12. maja 2024. godine, u Hali jedan Beogradskog sajma. Glavni grad je prvi put domaćin ovog događaja. Na takmičenju će učestvovati oko 600 tekvondista i 170 paratekvondista.

Poslednje nadmetanje pred Olimpijske igre


Na poslednjem takmičenju pred Olimpijske igre u Parizu očekuje se učešće više stotina najboljih tekvondista i paratekvondista iz cele Evrope. Evropsko seniorsko prvenstvo održava se u organizaciji Ministarstva sporta i Sekretarijata za omladinu i sport grada Beograda što predstavlja dobru osnovu za razvoj mladih talenata sa lokalnog nivoa.


Evropsko prvenstvo će prenositi više od 30 evropskih zemalja, u Srbiji glavni medijski emiter je Javni servis.

Konkurs za volontere


Tekvondo asocijacija Srbije raspisala je konkurs za studente – volontere koji će biti zaduženi za rad u organizovanju Evropskog seniorskog prvenstva. Od njih se zahteva da dobro poznaju engleski jezik, ali i da imaju želju za radom u medijima. Njihovi zadaci biće uzimanje kratkih izjava takmičara, praćenje rezultata, aktivnosti protokola, prikupljanje podataka sa borilišta, kao i drugi poslovi naznačeni u konkursu.


Posao volontera će biti podeljen u dve smene tokom četiri takmičarska dana, nakon čega će dobiti potvrdu o volonterskom radu.


Zainteresovani mogu da se prijave do 1. maja putem sledećeg linka: https://volonteri.tkdevents.rs/

Piše: Tijana Matić

Foto: Olympics

Izvor: Taekvondo asocijacija Srbije

SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published.