FEST objavio program: Od danas kreće prodaja karata

Ove godine održava se 52. Međunarodni filmski festival koji će trajati od 23. februara do 3. marta. Festival i ove godine nudi širok spektar domaćih i stranih filmova.

Gde će biti prikazivani filmovi?

Program se prikazuje na šest lokacija, a to su: Dom omladine, MTS Dvorana, Dvorana kulturnog centra, Jugoslovenska kinoteka, Cineplexx Ušće i Cineplexx Galerija. Cena karata varira od 400 do 600 dinara, a za otvaranje i zatvaranje festivala iznosi 1000 dinara.

Gde možete nabaviti karte?

Ulaznice za FEST se mogu kupiti na blagajnama gde se održavaju programi, kao i online, putem sajta tickets.rs, Efinity.rs, Cineplexx.rs, ali i preko aplikacija Cineplexx i Efinity. Vreme rada blagajni na različitim lokacijama možete pogledati na zvaničnom sajtu FEST-a.

Šta možete da očekujete?

Na festivalu će biti prikazano 108 filmova iz četrdesetak zemalja, koji obuhvataju sve vrste žanrova, od drama, trilera, horora pa sve do komedija, istorijskih i dokumentaraca.

Film koji će biti prvenac je Bartonova akademija, Aleksandera Pejna. FEST zatvara film Žarka Lauševića, Ruski konzul, u režiji Miroslava Lekića.

Piše: Katarina Rakočević

Izvor: FEST

Foto: FEST

Kultura

Leave a Reply

Your email address will not be published.