Iskoristi svoj vaučer u vili Duša Zlatibora

Studenti, imamo sjajne vesti za sve ljubitelje putovanja i odmora. Imate mogućnost da na vrlo jednostavan način iskoristite poklon vaučere koje Republika Srbija daje studentima i provedete nezaboravan odmor na planini u vili Duša Zlatibora.

Napravite predah i provedite slobodne dane na kvalitetan način ili se jednostavno izmestite iz grada i učite u prirodi, a ujedno uživajte u čarima Zlatibora.

Vila Duša Zlatibora nudi studentima udoban i lep smeštaj u prirodi, a na samo 800 metara od centra Zlatibora i svih zanimljivih dešavanja.

Dovoljno je da nas kontaktirate, napravićemo vam rezervaciju sa kojom možete dobiti vaučer u vrednosti od 10 000 RSD i ostvariti besplatan odmor u našoj vili.

Do vaučera možete doći veoma lako! Potrebno je da imate:

1. Popunjen obrazac prijave za vaučere 2024.

2. Potvrdu o rezervaciji ( preporuka za smeštaj na planini za plaćanje vaučerima Vila Duša Zlatibora, kontakt za rezervacije 0692504780)

3. Original potvrda o statusu studenta za tekuću školsku godinu

Dokumenta se predaju lično, isključivo preko najbližeg šaltera JP “Pošta Srbije” 15. januara 2024. godine, a krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.

Foto: booking.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.