Netfliks najavljuje dve spinof serije Birmingemske bande

Nakon završetka šeste sezone poznate serije Peaky Blinders u aprilu ove godine, kreator serije Stiven Najt otkrio je da radi na scenariju za film. Prema podacima američke medijske agencije Bloomberg otkriveno je za javnost da Netfliks sprema dva potencijalna spinofa poznate serije.

Ko će biti novi omiljeni lik serije?


Da li ćemo imati prilike da gledamo omiljenog i glavnog lika Tomija Šelbija u spinofu, još uvek nije zvanično potvrđeno. Ako je radnja spinofa smeštena nekoliko decenija nakon šeste sezone, postoji mogućnost da glavni lik neće biti uključen u seriju. Kilijan Marfi je u intervjuu za Variety izjavio kako je zainteresovan da se ponovo pojavi pred malim ekranima kao Tomi Šelbi, a možda i u spinof filmu:


„Otvoren sam za tu ideju. Uvek sam mislio da ako ima još priče za ispričati… videćemo”, izjavio je u intervjuu za Variety.


Gde će se radnja serije nastaviti?


Prema Bloomberg-u, mesto dešavanja jednog od spinofa trebalo bi da bude u Bostonu sredinom 20. veka, 20 godina nakon originalne serije, dok se druga serija fokusira na Poli Grej, jaku žensku figuru u srcu porodice Šelbi, koju je glumila pokojna Helen Mekrori.


Još uvek se čeka da Netfliks potvrdi snimanje i objavi detaljnije informacije o spinofovima. Ono što je sigurno jeste da fanovi sa nestrpljenjem čekaju da ugledaju nove kadrove i isprate nove priče, kao i likove njihove omiljene serije.

Piše: Mila Stojanović

Izvor: Bloomberg

Foto: IMDb

Leave a Reply

Your email address will not be published.