Trejler za seriju Berlin: Spin-of serije La casa de Papel

Trejler za seriju Berlin, spin-of serije La casa de Papel (Kuća od papira), objavljen je na zvaničnom jutjub kanalu striming platforme Netfliks. Spin-of će biti prikazan 29. decembra ove godine.


Nastavak će pratiti Berlina, čiji lik tumači Pablo Alonso. Radnja je smeštena u Parizu i prikazuje zlatne godine Berlinovog života. Gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa detaljima iz njegovog života pre pljačke Kraljevske kovnice Španije i da svedoče krađi nakita vrednog 44 miliona dolara. Trejler najavljuje uzbudljivu pljačku, ali i uzbudljive ljubavne avanture. „Neke pljačke su neodoljive, baš poput ljubavnih priča”, kaže se u opisu trejlera.

U nastavku će se naći još likova koji su poznati publlici, odnosno – Rakel (Icijar Itunjo) i Alisija (Nadžva Nirmi). Scenaristi serije Albert Pinto, Ester Martinez Lobato i David Barokal, koji su učestvovali i u stvaranju serije La casa de papel, izjavili su da je ovo prilika za prikazivanje Berlinovog jedinstvenog karaktera i da će serija sadržati humorističke elemente.

Osim Alonsa, glumačku postavu čine Begonja Vargas, Iciar Itunjo, Mišel Džener, Najva Nimri, Hulio Penja, Tristan Uloa i Žilijen Paskal.

Ovo nije jedini spin-of popularne serije. Netfliks je 2022. godine objavio i Kuću od papira: Koreja, koja kroz 12 epizoda opisuje pljačku na ujedinjenom Korejskom poluostrvu.

Piše: Bojana Turkalj

Izvori: Index.hr, Netflix, Lifestyle Asia

Foto: Netflix

Kultura

Leave a Reply

Your email address will not be published.