Otvorena vrata na Filozofskom fakultetu: Evo šta će biti predstavljeno maturantima

Upoznajte Filozofski fakultet u petak 8. i subotu 9. decembra od 11.00 do 16.00 časova na Otvorenim vratima u Čika Ljubinoj br. 18 – 20.

Svi koji žele da se upoznaju sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Beogradu imaće priliku da to i učine u petak i subotu od 11 do 16 časova. Upravo se u ovom terminu na Filozofskom fakultetu održavaju Otvorena vrata, a svi zainteresovani su dobrodošli.

U sajamskoj atmosferi biće predstavljeni štandovi svakog od deset odeljenja Filozofskog fakulteta: psihologija, pedagogija, andragogija, filozofija, sociologija, istorija, istorija umetnosti, klasične nauke, arheologija i etnologija i antropologija.

Svi posetioci Otvorenih vrata Filozofskog fakulteta moći će da se informišu o svim studijskim programima koje Filozofski fakultet nudi, kao i o njegovim studentskim udruženjima, nastavnim i vannastavnim aktivnostima, prijemnom ispitu, radionicama, konferencijama, događajima, tribinama i, uopšte, o studentskom životu na Filozofskom fakultetu.

Na Otvorenim vratima će pored odeljenskih studentskih udruženja, svoj rad predstaviti i Studentski parlament Filozofskog fakulteta, Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta, Sportsko udruženje Filozof, studentsko Udruženje Mislilac, Studentska alijansa Filozofskog fakulteta i Debatni klub Filozofskog fakulteta.

Pored studenata sa svih nivoa studija, na Otvorenim vratima očekuje se i prisustvo velikog broja profesora, asistenata i drugih stručnih saradnika, kao i ostalih zaposlenih kojima, takođe, možete da se obratite i postavite pitanja.

Detaljnije možete pročitati OVDE.

Piše: Petra Vidaković Cvetković

Izvori: https://www.f.bg.ac.rs/vesti?IDV=72066&anchor=vest_72066#vest_72066

Foto: Student & https://www.f.bg.ac.rs/files/EN-2023-11-24-213212.pdf

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.