Upoznajte EasyPass – platformu za lako zakazivanje privatnih online časova!

EasyPass nudi časove iz različitih predmeta među kojima su i najpopularniji strani jezici: engleski, nemački, italijanski, španski i francuski. Nastava se odvija u formi individualnih časova “1 na 1”, prilagođenih vašim potrebama.

Bez obzira na vaš nivo znanja – od potpunih početnika do naprednih govornika (A1 do C1), mi imamo pravi paket za vas. Fleksibilnost je ključna – možete započeti sa časovima tokom cele kalendarske godine, prilagođavajući časove vašem rasporedu. Naši profesori rade sa vama kako bi pronašli savršen termin, uzimajući u obzir vaše potrebe i dostupne termine.

Preporučujemo ritam od 2 ili 3 časa nedeljno, svaki čas traje 60 minuta, kako biste postigli najbolje rezultate. Odaberite trajanje kursa koje vam odgovara – 10, 20 ili 30 termina u skladu sa vašim ciljevima.

Svi naši profesori su iskusni stručnjaci sa bogatim pedagoškim iskustvom.

EasyPass ima svoju virtuelnu učionicu, koja u pomoć različitih alata čini učenje jezika jednostavnim i pristupačnim. Pridružite se EasyPass zajednici i krenite na putovanje učenja stranih jezika sa pouzdanim partnerom na tom putu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.