Ko je baka koja je proputovala svet?

Luisa YU je baka koja je u svojoj 79. godini posetila sve zemlje sveta, a poslednja na njenoj listi bila je upravo Srbija. Ona je obišla 193 zemlje tokom svog života, a putovanje je privela kraju u Beogradu 9. novembra kada je ispunila svoju listu posetivši Srbiju i Beograd kao poslednje.

Luisa će imati priliku da iskusi srpsku kulturu i specijalitete, a kako je doputovala u jesen moći da oseti prave čari Srbije i njenih ukusa, poput ajvara, punjenih paprika, naravno i sarmi, roštilja i brojnih popularnih jela širom Srbije.

Destinacije koje je posetila pre Srbije, nisu bile zemlje Balkana, naprotiv, posetila je Kanadu, Majami, ostrvo Plava Laguna na Malti i Dubaji, tako da je njena lista bila zaista nasumična, bez obzira na geografski položaj zemalja.

Na njenom Instagram profilu, Luisa je delila fotografije i lepe uspomene sa putovanja čime je pobrala brojne simpatije i oduševljenja, mnogi je nazivajući svojim idolom i inspiracijom.

Iako se ne zadržava predugo u zemljama koje poseti, nadamo se da će Luisa imati taman dovoljno vremena da iskusi lepote i čari Srbije.

Piše: Anđela Jovanović

Foto: Luisa Yu

Leave a Reply

Your email address will not be published.