Ministarstvo prosvete objavilo ko je novi partner u isplati studentskih kredita i stipendija

Ministarstvo prosvete obavestilo je učenike i studente da će u naredne 3 godine banka Poštanska štedionica biti partner za isplatu studentskih kredita i stipendija.

Korisnici studentskih kredita koji su u periodu otplate, će na kućnu adresu dobiti instrukcije Banke Poštanska štedionica (BPŠ) o novom broju računa, koji će biti dostupan od 15. januara 2024. godine.
Studenti i učenici svoje obaveze nesmetano mogu izvršavati preko postojećeg računa Unicredit banke zaključno sa 13. oktobrom 2023. godine, kada će račun biti ugašen.

UniCredit banka je 9 godina isplaćivala studentske stipendije i kredite, ali od ove godine odlučeno je da se svim korisnicima kredita odloži otplata rata za tri meseca. To podrazumeva rate koje se isplaćuju u novembru, decembru i januaru.

Više informacija o novom partneru možete naći na adresi www.posted.co.rs ili putem Kontakt centra BPŠ Banke: 011/2020-292

Piše: Marija Jerković

Foto: unsplash

Izvor:https://prosveta.gov.rs/vesti/studentski-krediti-i-stipendije-ministarstva-ubuduce-preko-postanske-stedionice-zbog-prenosa-poslovanja-otplata-rata-za-studentske-kredite-odlozena-za-tri-meseca/

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.