STUDENTI, POČINJU CERAVE DANI NA FAKULTETIMA

Američki dermokozmetički brend CeraVe kreiran u saradnji sa dermatolozima organizovaće ,,CeraVe days” na 5 fakulteta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a sa ciljem da osvesti mlade i studente o važnosti zdravlja kože i edukuje ih o pravilnoj svakodnevnoj nezi kože.

Prvi u nizu edukativnih događaja održaće se u ponedeljak, 3. aprila na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Pored saveta stručnjaka, besplatnog pregleda kože, studenti i studentkinje će imati priliku da testiraju i dobiju CeraVe proizvode za čišćenje i krema za negu lica i tela, kao i da prate edukativnu panel diskusiju i upoznaju ili uslikaju selfi sa brend ambasadorom fotografom i influenserom, Dušanom Petrovićem.

CeraVe dani se potom nastavljaju u istom formatu na beogradskom Univerzitetu Singidunum (5. aprila) i u Studentskom gradu (7. aprila), a potom na Medicinskom fakultetu u Nišu (10. aprila) i novosadskom Filozofskom fakultetu (12. aprila) sa ciljem da se što većem broju studenata omogući prilika za stručno savetovanje na temu nege kože.

Foto: CeraVe

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.