Otvorene prijave za Studentski Biznis forum: Šta je novo na tržištu rada i u svetu biznisa?

Studentski Biznis forum, koji već više od 7 godina organizuje Studentski savez Beograda, održaće se u četvrtak, 30.03. u Svečanoj sali studentskog doma “Karaburma” sa početkom u 12h.


Ne propustite priliku da posetite Studentski Biznis forum (SBF), konferenciju koja je posvećena mladima i studentima, saznajte šta je to novo na tržištu rada i svetu biznisa!

Prijavi se što pre! LINK ZA PRIJAVU

Predstavljamo vam ovogodišnje učesnike:

Svečano otvaranje Studentskog Biznis Foruma 2023 je u 12 časova, nakon čega, u 12.15h počinje prvi panel „Biznis trougao” na kojem će govornici biti Milan Lučić, Direktor agencije za privredne registre, Radoslav Veselinović, direktor i osnivač „Galeb” grupe i Ivan Rakonjac, direktor fonda za investicionu delatnost.

Predavanje „Šta se ceni na tržištu rada” , sa početkom u 13.30h održaće firma „Friendly HR”. Na ovu temu govoriće co – founderi firme David Antonijević i Jovan Jovanović, kao i Nikolina Novaković, psiholog i HR u firmi.

Predavanje „Značaj dualnog obrazovanja” započeće u 14.30h, a na ovu temu govoriće direktorka kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija, Gabrijela Grujić.

Govornici na panelu „Kriptovalute i veštačka inteligencija” će biti Aleksei Migitko, osnivač i glavni izvršni direktor „Unique. Vc”, kao i Aleksandar Mihajlović ispred „House od WEB3”, a panel će početi od 15.30h.

Prijave su otvorene do nedelje, 26.marta do 23:59 zato požurite, jer su mesta ograničena.
Svaki učesnik na poklon dobija specijalan materijal i SSB majicu, u linku prijave ostavljate veličinu, te vas molimo da ako se prijavite, stvarno i dodjete jer smo je uradili samo za vas.

Prijave putem linka: https://forms.gle/BE5cVJWFnmqtFsrFA

Leave a Reply

Your email address will not be published.