Magija je u Beogradu: Vino i koncerti na Savskom trgu FOTO

„Zimska bajka” je program koji se održava u Savskom parku Beograda na vodi. Ovaj festival traje od 15. decembra do 15. januara. Festival će biti ispunjen prazničnim događajima, hranom, muzikom, koncertima i raznim drugim atrakcijama.

Ovo je prvi festival ovog tipa u Beogradu koji ima širok spektar aktivnosti.

Svečano otvaranje festivala održano je 15. decembra i proslavljeno uz zajedničko odbrojavanje, paljenje novogodišnjih lampica i  vatrometa.

Ovom prilikom nastupali su dečiji hor „Kolibri” i specijalni gosti: Jelena Tomašević, Tijana Bogićević, Jelena Gavrilović, Žarko Stepanović i Dušan Svilar.

Njihove koncerte pratila je mnogobrojna publika čestim aplauzima.

Posetiocima će na raspolaganju biti štandovi sa hranom i toplim napicima, kao i mesto gde će se ložiti vatra i gde se mogu zagrejati.

Savski trg biće podeljen u šest zona: „Jelka najlepših želja”, „Magični lavirint”, „Fire pits”, „Klizalište Ledeno carstvo”, „Glavna bina”, „Wine & dine”.

Jedno od glavnih dešavanja biće „Jelka najlepših želja, gde će svi posetioci imati priliku da zamisle želju za 2023. godinu.

„Wine & dine” je još jedna od najposećenijih zona i u njoj se nalaze štandovi ukrašeni novogodišnjim ukrasima koji celom ambijentu daju posebnu čar. Uz dobru kuhinju i hranu možete očekivati i ponudu vrhunskih vina i rakije.

U narednom periodu na glavnoj bini održavaće se koncerti brojnih muzičara i DJ-eva, kao i dečijih horova.

Uz sve mogućnosti koje festival nudi, poseta sa prijateljima ili porodicom bi bila pravo osveženje.

Piše: Katarina Rakočević

Foto: Privatna arhiva

Izvori: nedeljnik.rs

Belgradewaterfront

Leave a Reply

Your email address will not be published.