Don’t worry darling: Unutrašnji svet u opasnosti od spoljašnjih uticaja

Svetska premijera filma Don’t worry darling, u režiji Olivie Wilde, biće održana 23. septembra. Kombinovanjem drame, misterije i trilera, ovaj film nam prikazuje domaćinstvo porodice Chambers iz pedesetih godina prošlog veka, koje prolazi kroz nešto potpuno nesvakidašnje.



Film prikazuje život žene koja je uz svog supruga deo eksperimentalnog društva za čije otkrivanje tajni, upravo ona postaje pretnja. U čitavom haosu, ovo društvo i sve što oni skrivaju, predstavlja pretnju i polako ugrožava njeno mentalno zdravlje i život porodice Chambers.


Glavnu ulogu žene pomenutog para, Alice, tumači Florence Pugh. U ulozi njenog supruga Jack-a je poznati pevač Harry Styles, kog ćemo po prvi put imati priliku da vidimo u ovakvoj vrsti filma. Vođu ozloglašenog društva igra Chris Pines, a u ostalim ulogama možemo videti Džemu Čen, Sidni Čendler, Daglas Smit i druge. Scenaristi su Katie Silberman, Carey Van Dyke i Shane Van Dyke.


Film su, nakon rane projekcije u New York-u, propratile mnoge kritike, što o filmu, što o uspehu samih glumaca, a što o njihovim međusobnim odnosima iza scene. Ove kritike su izazvale mnoge kontraverze i privukle još veću zainteresovanost za film.


Preporučujemo da ispratite ovu priču i upoznate svet kontraverze koji je sačinjava, a koji ovaj film čini hitom današnjice!

Piše: Marija Stamenković

Foto: Danubeogradu.rs

Student: Kultura

                                                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published.