Nevena Blanuša: U Survivoru zavolela sebe (VIDEO)

Nevena Blanuša je magistar kineziologije, trener i asistentkinja u sportskoj prodaji ujedno je i prva žena koja je pobedila u Survivoru.

Nemam osećaj da sam pobedila. Imam osećaj da sam učestvovala i postigla nešto, ali baš to da sam pobedila i da sam prva žena pobednica na ovim prostorima, baš nemam osećaj za to. Za mene su pobednici svi koji su tamo otišli i skupili hrabrosti za tako nešto. Pobednica jesam, ali čekam da se to slegne još.

Ušla si 14 dana nakon ostalih. Kako si se uklopila u već formirano pleme?

Pristala sam na naknadni ulazak i imala sam pritisak s obzirom na to da ulazim među poslednjima. Znala sam da će to biti otežavajuća okolnost jer su oni ipak prošli teži period. Prihvatili su me savršeno nisam imala osećaj da su me osuđivali zbog naknadnog ulaska, jedino što su se događale nominacije, s razlogom kao zadnja ušla pa ajde da nominujemo. Ja to ne osuđujem, verovatno bih isto radila da sam na njihovom mestu, ali mi je to teško padalo, morala sam da budem spremna na to.

Kakav je bio osećaj u finalu?

Shvatila sam tek u zadnjem bodu da sam ja zapravo u finalu. To mi je bio najveći šok jer me je jedan bod delio od toga da budem neko i nešto. U tom trenutku sam osetila takav pritisak koji tokom celog takmičenja nisam osetila. Mislila sam da ću dobiti srčani. Jako mi je bilo teško, imala sam veliki teret na prsima. Međutim sela sam pored čuvene reke Čavon i rekla molim te Bože daj mi nešto samo da prođe još ovaj jedan krug. Stvarno sam se isplakala, mnogo mi je pomogao plač u tom momentu, izbacila sam teret iz sebe.

Šta bi poručila ljudima koji žele da se prijave za narednu sezonu?

Ja bih savetovala svima da se prijave i da se okušaju u tome. To je jedno nezaboravno iskustvo. Najviše će naučiti o sebi, samim tim i zavoleti sebe onakvim kakvim jesu. Ja nisam volela svoju crvenu kosu, pegice, nisam volela to što sam bela i ne mogu pocrneti. Ja sam tamo sebe zavolela.  Ja jesam tamo blještala, jedina sam bila i ostala bela, ali sam sad srećna sa tim, nemam nikakve komplekse, tako sam srećna i zadovoljna sobom da me nije briga šta drugi misle.

Nevena Blanuša je pobednica plavog plemena u rijaliti programu Survivor. Ukoliko vas zanima ceo intervju sa Nevenom možeš ga pogledati na VIDEO.

Piše: Bojana Krezović

Foto: Nova TV

Društvo

Leave a Reply

Your email address will not be published.