FONIS: Kompanije studentima

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat Kompanije studentima, koji se održava od 14. do 17. maja.

Projekat je namenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih IT kompanija u Srbiji i prošire svoja znanja iz informacionih tehnologija. Kompanije studentima će ove godine činiti 4 celine: panel diskusija, IT radionice, Speed dating i Tech Challenge.

Generalni pokrovitelji ovogodišnjeg projekta su kompanije: A1, Adacta, EyeSee, Prime Software, Raiffeisen i Semos Education čiji će eksperti studentima predstaviti svoje poslovanje, koje tehnologije koriste u svom radu, ali i na koji način teže da okupe najtalentovanije profesionalce i omoguće im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visokih tehnologija.

Projekat će studentima, koji se školuju za rad u industriji koja se najbrže razvija danas, odnosno u oblasti informacionih tehnologija, pružiti priliku da stupe u direktan kontakt sa stručnjacima iz kompanija i uvide kako izgleda rešavanje problema u realnom poslovnom okruženju.

Prijave su otvorene do 5. maja na sajtu c2s.fonis.rs gde možete pronaći sve relevantne informacije o projektu. Takođe, obaveštenja o C2S-u možete ispratiti i na Instagram profilu @fonis_fon.

Izvor: FONIS

FOTO: FONIS

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.