UniRace 2022.

U okviru programa „UnisportBG“ ove godine će se sportski projekat održati na Zlatiboru pod nazivom „UniRace 2022.“

„UniRace 2022“  predstavlja trku sa preprekama (OCR formata) u dužini od 25 kilometara. Trka će se održati 5. juna 2022. godine. Takmičari će biti podeljeni u dve (odvojeno m/ž) kategorije (student kategorija/ otvorena kategorija).

Za najbolje plasirane takmičare u obe kategorije, obezbeđene su adekvatne nagrade.

Kotizacije za učešće (koje podrazumevaju: startninu, zvaničnu majicu, poklon paket zlatnih prijatelja, kartu za vožnju „Gold gondola“) iznose:

1. Student kategorija – 1500 RSD (potrebno je dostaviti dokaz o studiranju)

2. Otvorena kategorija- 2500 RSD

„Veliko mi je zadovoljstvo da najavim “UniRace 2022.”, i zahvalio bih se Vama na mogućnosti da iz ugla koordinatora trke uputim direktan poziv svim onim studentima čijim venama teče adrenalin. “UniRace 2022” predstavlja trku sa preprekama na našem dragulju lepote, Zlatiboru.

Sama trka projektovana je na 25 km dužine i u svom sastavu broji preko 30 prepreka, od kojih se neke nalaze i na samom Ribničkom jezeru, jednom od najlepših jezera ovog dela Evrope. Biće ovo jedinstvena prilika za naše studente da za i više nego pristupačnu cenu, posete vrhunac prirode Zlatibor, učestvuju u jednoj ovakvoj trci i na neki način testiraju svoje gornje limite. Imajući u vidu da je generalni partner projekta Opština Čajetina, u okviru cena kotizacije uključena je i karta za vožnju “Gold gondolom”, najvećom panoramskom gondolom na svetu, pa je na neki način i to poseban vid atrakcije za naše učesnike.

„Obezbedili smo zaista i primamljive nagrade za naše najuspešnije studente, ali o tome ne bih sada previše govorio, jer ćemo, kako vreme bude odmicalo, putem naših kanala informisanja, otkrivati deo po deo ove složene, ali i krajnje intrigirajuće slagalice. Za kraj, ovo obraćanje završavam sa nadom da se 5. juna vidimo na startu trke na Zlatiboru i porukom – pokaži da možeš!“ – izjavio je Nemanja Čičković, koordinator UniRace trke.

Prijavu možete popuniti putem sledećeg linka: https://www.suub.bg.ac.rs/prijava-za-unirace-2022-zlatibor/, a sve dodatne informacije možete potražiti na https://www.suub.bg.ac.rs/unirace/.

Piše: Bojana Krezović

SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published.