Belgrade Youth Fair: Najveći karijerni događaj za mlade

Završio si studije ili si pri kraju studiranja, a ne znaš šta dalje? Nemaš dodira sa budućim poslodavcima i ne znaš kako da načiniš prvi korak? Belgrade Youth Fair pruža priliku mladima da se povežu sa budućim poslodavcima, dostave im svoj CV, ali i da na kraju dobiju sertifikat.

Belgrade Youth Fair je događaj na kom ćeš moći da otvoriš vrata ka svojoj budućoj karijeri. U nastavku pročitaj nešto više o ovom projektu.

Lako do prakse

Pred tobom je mogućnost da se upoznaš sa poslodavcima, daš svoj CV firmama na raspolaganje godinu dana, učestvuješ u zanimljivim radionicama i to  sasvim besplatno. Uz sve to dobijaš i specijalni sertifikat.

Ideja manifestacije jeste uključivanje mladih u zanimljive radionice gde će oni steći znanja o budućim poslovima. Cilj ovog događaja jeste poboljšanje perspektive rada za mlade i motivisanje akademaca da rade u svojoj zemlji.

Svi poslovi na jednom mestu

Belgrade Youth Fair jeste najznačajniji karijerni događaj namenjen mladima. Svesni teškoće pronalaska posla nakon studija, kreatori ovog projekta su okupili poslodavce i pozvali mlade da se upoznaju sa brojnim poslovima koji su im na raspolaganju.

Na samom sajmu učestvovaće dobro poznate kompanije, banke i prodajni lanci sa kojima možeš stupiti u kontakt i obezbediti sebi zaposlenje. Pored toga, biće održana i obuka za pisanje radne biografije, kao i prisustvo stručnjaka na radionicama.

Kako da pristupiš?

Na zvaničnom sajtu možeš da se prijaviš za ovaj događaj i pritom dostaviš svoj CV kako bi te poslodavci što bolje upoznali. Tim putem dobićeš pristup brojnim oglasima, ali i informacije o kompanijama koje su već učestvovale na sajmu. Obezbedi svoje mesto za 20. i 21. april, a dodatna uputstva te čekaju na http://youthfair.rs/.

Piše: Aleksandra Mačkić

Izvor: http://youthfair.rs/

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.