Počinje letnji deo SUUB lige

Skupština Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu (SUUB) u ponedeljak 14.03.2022. donela je odluku da Liga studenata Univerziteta u Beogradu  započne sa organizacijom sportskih aktivnosti, u koje se ubrajaju takmičenja studenata u odbojci, futsalu, košarci, rukometu i stonom tenisu za 2021/2022 studentsku godinu.

Sportsko udruženje ima dugu tradiciju i odgovorno je za organizaciju studentskog sporta. Zajedno sa fakultetima i institutima Univerziteta u Beogradu zaslužno je za popularizaciju  fizičkih aktivnosti u toku studija, ali i zdrave ambicije.

Važno je napomenuti da je ovo nevladino, neprofitno i apolitično udruženje čiji je jedini cilj da dobrovoljnim radom proizvede želju kod studenata za sportom, ali i omogućavanje bavljenjem istim.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez ljudi koji se nalaze na čelu Skupštine SUUB, a to su:

Prof.dr Ratko Ristić

Prof. dr Branislav Boričić

Prof.dr Ivanka Popović

Prof. dr Saša Jakovljević

Student Ilija Todorović

Student Jagoš Stojanović

Student Marko Radić

Kapiteni mogu svoju ekipu prijaviti  do 21. marta 2022. godine  putem sledećeg linka: https://www.suub.bg.ac.rs/odluka-skupstine-o-pocetku-ljetnjeg-dela-lige-studenata-univerziteta-u-beogradu/ . Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu SUUB lige.

Piše: Mina Kicara

Foto: SUUB

Sport – Student

Leave a Reply

Your email address will not be published.