Prvi Kongres studenata Studentskih domova u Srbiji

Student si, živiš u Studentskom domu, a interesuju te pitanja studentskog standarda, omladinskog aktivizma i položaja mladih? KONSTUD 22 pravo mesto za tebe.

Kongres studenata Studentskih domova, u organizaciji Udruženja studenata Studentskih domova i Centra za edukaciju i razvoj omladine Beograda pružaju ti jedinstvenu priliku za nova poznanstva, ali su tu da te nauče i nečemu novom. 

Ovaj projekat ima ideju da poveže studente različitih Studentskih domova, te da oni razmene iskustva i učestvuju u dijalogu o temama: studentski standard, omladinski aktivizam i položaj mladih u društvu.

U ovom projektu učestvovaće preko 400 studenata svih studentskih domova koji se nalaze u okviru Studentskog centra Beograd.

Tokom četiri dana Kongresa, studenti će imati priliku da učestvuju u aktivnostima kao što su: panel diskusije, predavanja, interaktivne grupne radionice, kao i Case Study radionice. Pored svega navedenog, za studente će biti organizovane i vannastavne aktivnosti poput sportskih turnira i slično.

Ko se može prijaviti?

Pravo na prijavu imaju studenti koji žive u Studentskim domovima, ali isto tako i svi ostali studenti koji su zainteresovani za pomenute teme.

Gde, kada i kako?

Kongres će se održati na Zlatiboru u odmaralištu Ratko Mitrović od 19. do 22. Maja ove godine. Prijave za kongres biće otvorene od 15. Marta.

Promo cena za prvih 50 studenata, koji od trenutka početka prijave popune formular, biće 5900 dinara, za ostale cena iznosi 6500 dinara (uplatu je moguće izvršiti u tri rate).

Informacije o prijavama kao i odgovore na dodatna pitanja možete dobiti na instagram profilu @konstud_22 ili mejl adresi konstud.edu@gmail.com

Piše: Anastasija Vasić

Foto: Konstud

Izvor:  Konstud

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.