Besplatan trening samoodbrane

Titan body fit i borilački klub Gospodar organizivaće u subotu, 12. marta, s početkom u 11h besplatan trening samoodbrane u susret obeležavanju 8. marta i Dana žena.

Želja ove dve mlade organizacije, koje se prvenstveno bave radom sa studentima i studentkinjama, jeste da pruže znanje u oblasti samoodbrane kao najbolji poklon za Dan žena.

Organizatori su Ema Ničić, edukator u oblasti prevencije nasilja, Ognjen Marić, osnivač Titan body fit-a i trener u karate klubu  Žandarmerija, Boris Era, osnivač borilačkog kluba Gospodar i apsolvent na FSFV, Ljubiša Marić, reprezentativac u karateu i vicešampion sveta u borbama i Pavle Đurđić, pomoćni trener u borilačkom klubu Gospodar.

“Želimo da vam pružimo način, put i ideju na koji način možete da sačuvate sebe, koji su ti sitni trikovi koji mogu da vas sačuvaju u nekom i trenutku, i kako da jasno svima pokažate svojim stavom vaš karakter i vašu snagu”, istakli su organizatori.

Cilj treninga jeste da kroz objedinjenje znanja i prakse organizatori prikažu različite ideje i varijante samoodbrane, pružajući učesnicima znanje kroz teorijski deo i adekvatnu veštinu kroz praktični deo treninga.

Trentrening samoodbrane će se održati u sportskoj sali studentskog grada, broj učesnika je neograničen, a sve zainteresovane devojke mogu se prijaviti do 12.3. na sledeće brojeve: +381645691329 ili +381645411177.

Piše: Almedina Islamagić

Izvor: instagram @ titan_body_fit

Foto: Pexels

SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published.