Priprema za prijemni ispit –  Filološki fakultet

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu ove godine organizuje online pripremu za polaganje prijemnog ispita koja će početi  14. marta. Kandidati se mogu prijaviti do 9. marta, a kurs će trajati sve do prijemnog ispita.

Filološki fakultet – pripremna nastava za prijemni ispit

Pripreme za prijemni ispit sadržaće testove, lekcije, rečnike, vežbe preko moodle platforme kao i konsultacije putem zoom-a. Celokupne pripreme biće organizovane online bez potrebe dolaska na fakultet. Kandidati će imati predviđen broj obaveza svake nedelje sa određenim rokom za njihovo izvršavanje koji je poželjno poštovati. Takođe, lekcije i testovi koje kandidati budu dobijali sadržaće i povratne informacije koje će pomoći da se gradivo bolje savlada.

autor: Miloš Stanić

Programi za koje se kandidati mogu prijaviti su: Srpski jezik, Grčki jezik, Italijanski jezik, Nemački jezik, Španski jezik, Francuski jezik, Ruski jezik, Engleski jezik osim za grupu Engleski jezik, književnost, kultura i Engleski jezik za grupu Engleski jezik, književnost, kultura.

Cena priprema iznosi 11.000 dinara za jedan jezik i 16.000 za dva jezika i može se plaćati u tri rate.

Za pohađanje pripremne nastave potrebno je da kandidati poseduju računar i internet konekciju a poželjno je da obezbede i mikrofon i kameru.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti IT službi Filološkog fakulteta na e-mail: priprema@fil.bg.ac.rs

Piše: Tijana Topalović

Izvor: http://fil.bg.ac.rs/Filološki fakultet

Foto: Miloš Stanić

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.