UniSki 2022. Kopaonik

Za sve studente skijaše i one studente koji bi to voleli da postanu, Sportsko udruženje  Univerziteta u Beogradu organizuje projekat pod nazivom ,,UniSki 2022“.

Zainteresovane bismo ohrabrili da se što pre prijave, jer je predviđeni rok za prijave od 11. do 25. februara, dok je broj učesnika ograničen na 50. Dvadeset najboljih studenata sufinansira SUUB i njihov trošak iznosi 24.500,00 dinara, dok preostalih trideset studenata plaća cenu u iznosu od 49.000,00 dinara.

U ceo iznos uračunati su troškovi:

 *Smeštaja

 *Transporta

 *Polupansiona 

 *Šestodnevnog ski pasa

 *Skijaške opreme 

 *Medicinske službe

 *Ski obuke

Očekuju vas predavanja edukativnog karaktera iz oblasti prve pomoći, bezbednog skijanja, snalaženja u planinskim područjima i drugo. Edukacija će biti održana u martu i trajaće od 13. do 20.

To nije sve, ovim projektom biće obuhvaćen i rekreativni momenat gde će studenti u toku dana moći da uživaju u raznim aktivnostima, steknu nova iskustva, ali i znanja.

Da biste imali mogućnost da učestvujete u procesu selekcije morate biti u statusu redovnog studenta druge i viših godina, master ili doktoskih studija.

Prijavni obrazac nalazi se na linku: Prijavni obrazac – UniSki 2022.

Ovo je prva u nizu aktivnosti koju ovo udruženje organizuje, s toga vam savetujemo da pratite njihova obaveštenja i budete u toku sa svim programima koje nude.

Piše: Mina Kicara

Foto: Pixabay

Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.