KONSEK – Konferencija koja za par minuta popunjava kapacitete od 500 mesta

Posle godinu dana pauze, KONSEK je opet sa vama. Usled pandemije COVID-19  koja je pogodila ceo svet, prošlogodišnji Kongres studenata ekonomije na veliku žalost nije održan. Međutim, ove godine vraća se na velika vrata i to sa puno noviteta! 

Osmi po redu KONSEK u organizaciji Grupe za SPEKOF biće održan od 13. do 15. marta online putem live streaming opcije sa Youtube kanala Grupa za SPEKOF. U fokusu je prilagođavanje sveta uslovima  pandemije, šta je doživelo veliku ekspanziju, a šta je izgubilo na vrednosti, kako kompanije prilagođavaju svoje poslovanje sadašnjim uslovima kao i koje su to dobre, a koje loše strane ovih promena. Pod krovnom temom ovogodišnje konferencije „Svet se menja, menjaj se i ti!“, KONSEK je ove godine tu ne bi li te pripremio što bolje da se u vremenu punom promena najbolje moguće snađeš i prilagodiš.

Cilj ovogodišnjeg kongresa jeste da pored emanentnih govornika, predavača i panelista, mnogobrojnih sponzora okupi i studente širom Srbije, ali i regiona.

Po prvi put, Kongres studenata ekonomije dobija međunarodni karakter!

Želja organizatora jeste da istakne značaj novonastale situacije i da pokaže kako se svet prilagođava novim uslovima. Kroz različite diskusije sa predavačima, pored formalnog znanja, delegati će biti u prilici da čuju i o značaju neformalnog obrazovanja čime će dobiti sveobuhvatno znanje. 

Predavači koji će sa nama velikodušno podeliti svoje iskustvo jesu Bojan Leković, Aleksandar Stanić, Istok Pavlović i drugi. Kvalitet KONSEK-a prepoznale su i najveće svetske i domaće kompanije našeg tržišta: Bambi, Carlsberg, Philip Morris, PwC, PepsiCo, Delhaize Serbia i mnoge druge!

Važnost ovog projekta potvrđuju i studenti iz godine u godinu, s obzirom da se svake godine smanjuje vreme popunjavanja raspoloživih mesta, ali ove godine je broj prijavljenih neograničen! Ovo ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod mladih ljudi, kao i to da oni prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov lični i profesionalni razvoj.

Za više informacija o Kongresu studenata ekonomije možete posetiti FB stranicu https://www.facebook.com/spekof.kongres/, Instagram https://www.instagram.com/konsek.2020/ ili LinkedIn profil https://www.linkedin.com/in/konsek-kongres-studenata-ekonomije-176399157.

Prijave za KONSEK su otvorene! Prijavi se putem linka: https://forms.gle/5PKcVjMaCYTnJ2VdA

Student PR

Leave a Reply

Your email address will not be published.