KMF FON osvojio kup Srbije

KMF FON ( klub malog fudbala FON) je u sredu, 21. 04. 2021. igrao finale Kupa Srbije protiv ekipe Novog Pazara. Utakmica se završila rezultatom 3:1 (poluvreme – 2:0) u korist ekipe KMF FON. Strelci na utakmici su bili: Radovanović Marko u 4. i 8. minutu i Pavlović Aleksandar u 32. minutu za ekipu FON-a, a prednost FON-a smanjio je Mutavdžić Milan u 25. minutu.

„Utakmica vredna finala, puna žara, borbe i dobrog futsala. Naša ekipa je trenutno na prvoj poziciji u prvoj futsal ligi Srbije i kao takva dokazala je da može se nosi sa svim pritiscima i da ispuni očekivanja uprave kluba. Protivnici u trenutnoj ligi su takođe na zavidnom nivou, uz nas, borbu za titulu potpisali su svojim učinkom ekipe Novog Pazara i Vranja. Korona je uticala da se sve utakmice igraju bez publike, koja nam najviše fali. Nadam se povratku navijača, ali pre svega kraju pandemije. Veliki pozdrav za sve čitaoce Magazina Student od KMF FON-a i mene.“ – Izjavio je Andrija Stanković, kapiten ekipe.

Pobednička ekipa

Ekipa KMF FON je bila studentska futsal ekipa FON-a sve do 2011. godine, kada zbog svojih izuzetnih rezultata počinje da nastupa kao profesionalni futsal klub. Nakon par godina učešća u nižim ligama, ekipa dostiže rang prve lige Srbije. Kroz sve ove godine napredovanja i rada, podrška fakulteta nije izostajala. Fakultet i dan danas ima status bitnog faktora u upravi kluba i na različite načine doprinosi uspesima koje ostvaruje ova ekipa.

Magazin Student ovom prilikom čestita futsalerima i želi im puno sreće u daljem radu.

Piše: Bojana Krezović

Student sport

Foto: Student

KMF FON

Leave a Reply

Your email address will not be published.