Horoskop beogradskog asfalta
Drevni starosedeoci grada Beograda su još od davnina mapirali nebo nad Savom i Dunavom, a samim tim je i nastao horoskop beogradskog asfalta:

20.1.-18.2. Alas sa Lida:

Po prirodi si samac, ali to je logično jer ti nepotrebno društvo plaši ribu. Štuka je tvoj tip ribe, ali ni som nije loš. Romantika ti je traćenje vremena. Tvoje sveto mesto je Kalenić pijaca. Voliš Bukovskog, ali te smara da naručiš knjigu online.

19.2.-20.3. Crnogorski direktor:

Rođen si pod zvezdom kožne fotelje, voliš društvo ali u kome si glavni. Poseduješ takmičarski duh i dvogodišnje zalihe viskija. Dobro se slažeš sa Zemuncem. Najveća ljubav su ti dolari, mada ni evri nisu loši.

21.3.-19.4. Kladioničar:

Ti si brz, mlad i jak. Tvoje sveto mesto je Grand Casino, ali retko kad ga posećuješ jer nemaš love. Voliš kocku i dobre kvote, a neretko gubiš sve na Lacio.

20.4.-20.5. Bucko:

Rođenjem u ovom horoskopskom znaku stekao si epitet halapljivca i gurmana, ali se ne buniš jer za tebe cela pica u Bucku nije mit već nedeljna rutina. Gotiviš romantiku, ali lepša polovina mora da zna da kuva.

21.5-20.6. Prodavac osiguranja:

U srednjoj školi si počeo kao promoter, ali već u poznom dobu si napredovao do prodavca nekretnina, osiguranja i ostalih sumnjivih artikala. Trgovina je u tvojoj krvi, ali ne i u glavi. Spreman si na sve, dok ne moraš taksijem u Borču.

21.6-22.7. Skadarski boem:

Cuclu si zamenio flašicom koce, a kocu vinjakom. Kako je vreme prolazilo sve manje i manje si dolazio kući, a sve više i više ostajao u kafani. Svugde si rado viđen gost, dočekuju te pesmom i otvorenom flašom. Tvoje sveto mesto je Skadarlija, ali i svaki podrum pića može da bude od koristi.

23.7-22.8. Vozač BMW-a:

Karatak fitilj i jak gas, ne pališ migavce jer štediš lampice. Tvoje sveto mesto je tvoj auto. Često dok se slikaš pokazuješ biceps, dok ti je srodna duša Hostesa-splavarka.

23.8-22.9. Hostesa-splavarka:

Znaš da zaviješ sarmu, ali često taj talenat iskorištavaš na rizlama. Sanjaš o Dubaiju, ali i Palisad na Zlatiboru nije loša priča. U suštini ti si neshvaćena umetnička duša, ali to ne menja stvar da imaš biznis nalog na Instagramu sa 40 000 pratilaca.

23.9-22.10. Student BU:

Nikad nisi znao sa finansijama, često kukaš da ti je uvek malo, počevši od rokova na fakultetu. Najbolje pivo je jeftino pivo. Sveto mesto ti je biblioteka, ali je ne posećuješ.

23.10-21.11. Tajkun:

Omiljena igračka iz detinjstva ti je pištolj na metkiće, voliš pare dok ti je romantika u drugom planu. Prijatelje držiš blizu, a neprijatelje još bliže.

22.11-21.12.  Zemunac:

Pola čovek pola kombinacija, često loše ošišan, muva ribe kao Žuća iz ,,Otvorenih vrata”. Voli brza kola, brz život. Srodna duša ti često biva Tajku, ali pivo sa Vozačem BMW-a je neprocenjivo.

22.12-19.1. Vozač GSP-a:

Nervozan, štedljiv, uglavnom gabaritan ali se vadiš na krupne kosti. Imaš dobar smisao za crni humor. Voliš janjetinu ispod sača, ali ne i da platiš račun.

Piše: Student tim

Leave a Reply

Your email address will not be published.