Budi lice Univerzijade

Ovog leta u Beogradu održaće se V Evropske univerzitetske igre.  Na ovom takmičenju koje će se odigrati od 10. do 25. jula učestvovaće više od 6000 takmičara sa svih evropskih univerziteta. Takođe će se održati i rektorska konferencija na kojoj će biti oko 150 rektora.

Studenti našeg Univerziteta je dodeljena čast da budu  volonteri-atašei Rektorata Univerziteta u Beogradu. Njihov zadatak će biti da prate rektore tokom Konferencije od 10. do 12. jula i učestvuju na promocijama Univerziteta u Beogradu na Igrama od 12. do 25. jula.

Pozivamo sve studente koji imaju želju i volju da pomognu pri organizovanju i realizaciji ovog velikog sportskog i kulturnog događaja. Studenti treba da popune prijavni formular i da ga pošalju na mejl atasei.ub@rect.bg.ac.rs do 10. marta. Razgovori sa prijavljenim studentima održaće se između 16. i 25. marta. Rezultati o odabiru volontera-atašea će biti obajavljeni 1. aprila 2020. godine.

Svi volonteri pored divnih uspomena i poznanstava dobiće i volontersku opremu koju će moći da zadrže i sertifikate koji će se računati kao vannastavne aktivnosti.

Piše: Jelena Stanisavljević

Promote & earn money

Leave a Reply

Your email address will not be published.