Studentov ženski garderober: Prikladne i trendi kombinacije za zimske dane

Dosadile su vam sve krpice za fakultet i ne znate gde više da pronađete inspiraciju? Devojke, otvorite te ormare i pokušajmo da napravimo neke trendi kombinacije za fakultetske dane.


Ponedeljak


Ah, taj početak radne nedelje u startu unosi neku nervozu i zato biramo nešto u čemu se osećamo najprijatnije. Džins farmerke sa visokim strukom – da li uske ili široke ostavljam vama na izbor, neka bela košuljica, poželjno je da bude strukirana kako biste preko nje obukli šareni prsluk koji uništava
monotoniju.


Utorak


Dan u nedelji kada ne znaš ni sam da li si pošao ili si došao, ali nekako proleti svaki put. Tregeri su uvek dobar izbor jer tokom zime mogu da se iskombinuju sa nekim džemperom u boji.


Sreda


Sve je u redu, petak je u sredu.
Deblje hulahop čarape, mogu jednobojne ili sa nekim dezenom, ukombinovane sa jednobojnom haljinom dugih rukava su sigurna kombinacija.


Četvrtak


Tako blizu vikenda, a opet tako daleko…


Za ovaj dan izdvajamo sportsku eleganciju: rolka uvučena u strukirane pantalone i preko toga neki oversajz sako su pun pogodak. Da bismo dobili taj momenat sportskog, obuvamo patike (samo ako nije sneg, da se ne bismo prehladili).


Petak


Paaa kaže: svaki petak izuzetak!

Višnja crvena boja je hit ove jeseni/zime i zato biramo neku kariranu suknjicu te boje (dužine malo iznad kolena), košuljicu ili neki džemper i preko toga xxl mantil.

Sve do sada nabrojane kombinacije treba da budu propraćene nekim aksesoarom poput ogromnog šala karakteristične boje, kapice, torbe, naočara za sunce, nakita…Kaput je neizostavan, a što se obuće tiče, neke patofnice pogodne za svaku kombinaciju ili čizmice na štiklu.

U ovim tmurnim danima dodajte malo boje i ulepšajte te amfiteatre!
Savet: Ukoliko tražite neke kul vintidž stvari, prodavnice polovne garderobe su spas za sve nas, a i te kako priuštive ako pogledamo studentske budžete.

Piše: Milica Paunić

Foto: unsplash.com

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.