VELIKA HUMANITARNA AKCIJA STUDENATA: Prikupljanje paketića na fakultetima do 25. decembra

Bliži nam se praznični period kada najbližima darujemo poklone. Paketićima se najviše obraduju najmlađi, a studenti i ove godine misle o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sreća mališana treba da bude motiv da se odazovemo ovoj velikoj humanitarnoj akciji studenata.

Tradicionalno, Studentski parlament Univerziteta u Beogradu i Studentska konferencija univerziteta Srbije u saradnji sa studentskim domovima, fakultetima i studentskim organizacijama organizuju humanitarnu akciju prikupljanja paketića. Pozivamo vas da i ove godine učestvujete u darivanju dece iz svratišta, bolnica, prihvatilišta u Beogradu i dece iz naše pokrajine Kosova i Metohije. Prošle godine je prikupljeno ukupno 4119 paketića, što je mališanima ulepšalo novogodišnje i božićne praznike.

Kutije za poklone možete pronaći na fakultetima i u studentskim domovima. Uglavnom se nalaze u hodnicima fakulteta ili u blizini studentske menze.

Prikupljanje paketića traje do 25. decembra.

Pratite obaveštenja studentskih organizacija i parlamenta vašeg fakulteta  za više informacija o održavanju događaja gde će se dodatno prikupljati slatkiši, školski pribor, knjige ili igračke.

Podstaknite koleginice i kolege da svojim doprinosom ulepšaju mališanima praznike. Cilj svih nas treba da bude što više nasmejanih lica i punih paketića!

Piše: Marija Jerković

FOTO: Unsplash

STUDENTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.