Virtuelni sajam obrazovanja UB: Svi fakulteti na jednom mestu

Ove godine Univerzitet u Beogradu organizuje svoj drugi po redu dvodnevni onlajn sajam obrazovanja tokom kog će se predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama.

Svim zainteresovanim učenicima srednjih škola će biti omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, smerovima na fakultetu i svim pojedinostima koje će na kraju olakšati odabir samog fakulteta.

Podsećamo da je prošle godine organizovan prvi virtuelni sajam ovog tipa. Univerzitet u Beogradu prošle godine realizovao je svoju ideju o Sajmu obrazovanja koji je bio ispraćen velikim interesovanjem mladih za isti.

Sajam će u utorak, 15. novembra u 10 časova, otvoriti prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu,a ulaz na sajam moguć je preko sledećeg linka: http://skr.rs/sajamUB

Raspored predstavljanja fakulteta po danima je sledeći:

Prvi dan:

– Farmaceutski fakultet, Hemijski fakultet, Fakultet bezbednosti, Učiteljski fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Stomatološki fakultet, Poljoprivredni fakultet, Geografski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Drugi dan:

– Medicinski fakultet, Građevinski fakultet, Fizički fakultet, Tehnički fakultet u Boru, Pravni fakultet, Šumarski fakultet, Arhitektonski fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet, Biološki fakultet, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Mašinski fakultet, Matematički fakultet, Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj virtuelnoj “sobi” za dodatna pitanja.

Univerzitet u Beogradu poziva sve buduće studente da posete sajam i iskoriste ovu idelanu priliku da direktno iz prve ruke saznaju sve u vezi sa upisom na željene studije.

Raspored prezentacija fakulteta po danima možete pogledati OVDE.

Piše: Marija Milićević

Izvor: www.bg.ac.rs

FOTO: Univerzitet u Beogradu

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.