Konkurs za dodelu „Nagrada Gordana Jokić Kašiković i Dragiša Kašiković“

Fondacija Gordana Jokić Kašiković i Dragiša Kašiković raspisuje konkurs za dodelu tri novčane nagrade studentima Mašinskog, Elektrotehničkog i Tehnološko-metalurškog fakulteta. U pitanju je novčana nagrada od 300 evra, a ona se dodeljuje po jednom studentu ili studentkinji sa svakog od navedenih fakulteta.

Pravo na nagradu mogu da ostvare student i studentkinja spomenutih fakulteta koji su u toku prethodne školske godine završili osnovne akademske, odnosno integrisane osnovne akademske i master akademske studije u roku, sa najvišom prosečnom ocenom. Pored toga, pravo na nagradu ostvaruje student/studentkinja za najbolji naučno-istraživački rad, odnosno stručni rad studenta. Nagrada se dodeljuje iz sredstava fondacije, u dinarskog protivvrednosti. 

Od dokumentacije je potrebno dostaviti:

  • Prijavu, preuzetu u PDF formatu sa stranice http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php ;
  • Uverenje o diplomiranju sa spiskom položenih ispita ili fotokopija diplome sa dodatkom diplome za osnovne akademske studije;
  • Uverenje o položenim ispitima za kandidate koji su trenutno u statusu studenata;
  • Naučno-istraživački rad;
  • Štampani podaci sa elektronske lične karte ili fotokopija važeće

Prijave se podnose na navedenim fakultetima, dok se obrada prijava i predlozi odluka naknadno dostavljaju na odlučivanje Odboru fondacije, najkasnije do 30. novembra ove godine. Dodatne informacije je moguće dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta i univerzitetskih zadužbina i fondacija, na telefon 011/3207-426 ili na e-mail adresu: popovm1@rect.bg.ac.rs . Pravo prigovora na donetu odluku moguće je dostaviti Odboru fondacije u roku od 8 dana, počevši od dana objave same odluke.

Rok za podnošenje prijava je od 15. septembra do 10. novembra 2022. godine.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php , u okviru PDF formata pod nazivom Одлука о расписивању конкурса за доделу „Наградa Гордана Јокић Кашиковић и Драгиша Кашиковић“.

Piše: Tanja Trkulja

Izvor: http://www.bg.ac.rs

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.