Prvi virtuelni sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu

Univerzitet u Beogradu prvi put organizuje onlajn sajam obrazovanja. Na sajmu koji će se održati 29. i 30. marta 2022. godine predstaviće se svi fakulteti Univerziteta u Beogradu u terminu od 10 do 16.30h. 

Univerzitet u Beogradu u narednoj školskoj 2022/23. godini primiće oko 15.000 novih studenata na preko 100 studijskih programa.    

Učenici zainteresovani za upis na fakultete u sastavu Univerziteta u Beogradu imaće prilike da u direktnom kontaktu sa predstavnicima fakulteta saznaju sve što ih zanima od pripremne nastave, preko prijemnog, sadržaja studija do opcija za zapošljavanje nakon završenih fakulteta. Sajam će biti organizovan u dva formata: pojedinačne prezentacije fakulteta i konsultacije.

Svoje studijske programe uživo na Zoom platformi i u direktnom kontaktu sa maturantima predstaviće fakulteti Univerziteta u Beogradu po sledećem rasporedu: 

Prvog dana predstaviće se: Stomatološki fakultet , Medicinski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Farmaceutski fakultet, Matematički fakultet, Mašinski fakultet, Saobraćajni fakultet, Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka,  Tehnološko-metalurški fakultet, Poljoprivredni fakultet, Šumarski fakultet, Tehnički fakultet u Boru i Rudarsko-geološki fakultet.  

Drugog dana predstaviće se: Biološki fakultet, Geografski fakultet, Fizički fakultet, Hemijski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet političkih nauka, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski fakultet, Filološki fakultet, Učiteljski fakultet, Pravoslavni bogoslovski fakultet, Fakultet bezbednostii Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj zoom “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Raspored prezentacija možete pronaći ovde, a sve dodatne informacije o događaju i link za pristup događaju dostupni su na sajtu Univerziteta u Beogradu, http://www.bg.ac.rs/sr/virtuelnisajam.php .

Piše: Marija Milićević

Izvor: http://www.bg.ac.rs/sr/virtuelnisajam.php

Studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.