Magazin Student

Magazin Student, najstarije studentsko glasilo na Balkanu

Počelo prijavljivanje za 31. Beogradski maraton

Prijavljivanje za 31. Beogradski maraton, koji će se održati 21. aprila 2018. godine, počelo je 1. septembra, osam meseci pre ovog najznačajnijeg i najvećeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji. Prema informacijama koje imamo, već sada je interesovanje za učešće na ovom događaju izuzetno veliko, saopšteno je iz Beogradskog maratona.

– Izuzetno nam je drago da ovako rano počinjemo sa prijavljivanjem za ovu manifestaciju i da je time već postignut jedan rekord. To je u skladu sa praksom sličnih velikih događaja u svetu, ali i stepenom naše pripremljenosti za realizaciju ovog događaja. S obzirom na stalnu stopu rasta broja učesnika na prethodnim maratonima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva, očekujemo rekordan broj učesnika i na sledećem, 31. izdanju Beogradskog maratona – rekao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, i dodao da će biti učinjeni svi napori, prvenstveno sa Gradom Beogradom, da kvalitetnom organizacijom i određenim unapređenjima zadrže taj pozitivan trend, kao i da nastave sa promocijom Beograda i Srbije u svetu.

Ove godine na jubilarnom, 30. Beogradskom maratonu bilo je 7.000 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 70 zemalja sveta sa svih kontinenata i 20.000 učesnika u „Koka Kola” Trci zadovoljstva.

Budući učesnici mogu se  prijaviti na internet-stranici www.bgdmarathon.org. Za sva eventualna pitanja zainteresovani mogu da se obrate organizatoru na 011/3065-720 i office@bgdmarathon.org.

Padaju cene

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.