DIREKTNO SA BEOGRADSKOG ASFALTA #2 – Pola kilograma plazme u ,,Pinokiju” kao stil života

Srbija do Tokija, Zemun do Milvokija, idemo do Pinokija. Da li ste jeli palačinku u ,,Pinokiju”? Verovatno jeste. Da li ste se za malo udavili u plazmi? Sigurno jeste. Da li ćete ponovo jesti? Apsolutno hoćete.

Dajemo  vam dvadeset prednosti koje vam donosi prehrana u ovom bastionu sreće za sve sladokusce i gurmanaske avanturiste:

  1. Kad kažeš eurokrem, plazma, dobiješ plazmu sa eurokremom i još malo plazme da podeliš sa patosom i poneseš kući.
  2. Nije bitno da li biraš nutelu ili eurokrem, jer ćeš svejedno staviti plazmu.
  3. Nikada nećeš kupiti dve palačinke, jer ti je i jedna mnogo.
  4. Kej je blizu. Ostatak plazme možeš da podeliš sa labudovima.
  5. Ako staviš i bananu pored krema i plazme dobiješ komplet obrok.
  6. Ako staviš i bananu i višnju pored krema i plazme dobiješ komplet obrok i dezert.
  7. Možeš da staviš i brusnicu u palačinku.
  8. Kada staviš brusnicu u palačinku niko te ne smatra hipsterom.
  9. Kada staviš brusnicu ne kažeš da si jeo palačinku sa brusnciom, već da si jeo istu palačinku kao i Radovan Karadžić.
  10. Niko ti neće svirati kad ostaviš sva četri migavca dok naručuješ;
  11. Zato što će ti tražiti da naručiš i za njega.
  12. Zagarantovana je anonimnost tvojih gurmanskih poduhvata dok  prodavačica proziva tvoj broj.
  13. Kad naručiš slanu palačinku niko te ne gleda popreko, jer je i slana podjednako dobra kao slatka.
  14. U slučaju da je stavite u frižider i zaboravite, sutra ujutru imate hladno oružije.
  15. Idealno mesto za izvesti devojku na prvi dejt, da joj pokažete da ste bankrot, ali ipak imate ukusa.
  16. Idealno mesto da raskinete sa devojkom, pustite je da se udavi u plazmi i suzama.
  17. Idealno mesto da vaš dečko zadobije teške povrede u predelu glave nakon što ste ga pogodili palačinkom od pola kilograma u glavu.
  18. Ovo je idealno mesto da jedete pre izlaska.
  19. Ovo je idealno mesto da jedete ako želite da dobijete dijabetes.
  20. Jednostavno su savršene.

Ukoliko vam se tekst svideo, a niste pročitali prvi deo uličnog gurmanskog serijala to možete učiniti putem link adrese: bit.ly/BgAsfalt_1

Piše: Filip Marković

FOTO: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.