Humanitarni turnir SportFON-a: Prijave traju još danas

Studentska organizacija SportFON, koja broji blizu 200 sportista, po prvi put će organizovati humanitarni sportski turnir pod nazivom „SportFON GO“. Turnir će se održati 5. i 6. oktobra na Adi Ciganliji.

O projektu

SportFON GO“ je prvi projekat organizacije SportFON. Sastoji se od sportskog turnira koji se održava na Adi Ciganliji i konferencijskog dana sačinjenog od panel diskusija i predavanja sadašnjih i bivših sportista kao i ljudi iz industrije sporta.

Sportski dani

Na turniru će se igrati tri sporta – odbojka, futsal i basket 3×3. Sva tri sporta igraju se posebno i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pobednici mogu da očekuju vredne nagrade koje su pripremili partneri turnira.

Konferencijski dan

Konferencijski dan će se održati 8. oktobra u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Biće organizovana panel diskusija u kojoj učestvuju četiri specijalna gosta – Luka Nikolić, Miodrag Dimitrijević, Luka Spasovski i Vladimir Kuzmanović

Kome ide novac od turnira?

Novac od kotizacija, kao i sav prikupljen novac na danima turnira biće doniran Fondaciji 1%.  Fondacija 1% ima za cilj da pruži podršku mladim i talentovanim ljudima da otkriju i ostvare svoje talente, ideje i potencijale, kroz podršku u realizaciji njihovih projekata i njihovom ličnom razvoju i usavršavanju.

Koliko iznosi kotizacija?

Kotizacija za ekipe koje žele da učestvuju u basketu 3×3 i odbojci je 2000 dinara, a mogu prijaviti maksimalno četiri igrača. Učesnicima futsal turnira kotizacija je 4000 dinara, a moći će da prijave maksimum osam igrača.

Prijave se zatvaraju 2. 10. 2024. godine u ponoć, a svoju ekipu možete prijaviti preko linka.

Sve dodatne informacije o turniru ćete naći na Instagram profilu SportFon.

Piše: Bojana Krezović

Izvor: SportFON

Foto: Privatna arhiva

SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published.