Konkurs za studentske domove: Ovo su važni datumi za brucoše

Danas je počela predaja dokumentacije za brucoše koji konkurišu za smeštaj u studentske domove u akademskoj 2024/25. godini.

Od danas, 2. septembra, pa sve do 16. septembra, traje rok za prijavu za smeštaj u studentskim domovima za brucoše.

Kandidati podnose dokumentaciju radnim danima u periodu od 8 do 15 časova, u Studentskom domu „Karaburma“, ul. Mije Kovačevića 7b.

Šta je sve potrebno od dokumenata, kao i ko ima pravo na prijavu, možete pročitati ovde.

Preliminarna i konačna rang lista

Preliminarne rang liste prijavljenih kandidata biće objavljene u utorak, 17. septembra do 12 časova u Službi smeštaja, ul. Đušina 5a, Studentskom domu „Karaburma“, ul. Mije Kovačevića 7b, kao i na sajtu Ustanove Studentski centar „Beograd“.

Ukoliko je došlo do nepravilnosti prilikom obračunavanja broja potrebnih bodova, studenti mogu podneti prigovor radnim danima u periodu od 8 do 15h u Službi smeštaja (Đušina 5a), a najkasnije do 24. septembra.

Konačne rang liste biće objavljene u sredu, 25. septembra na gore pomenutim mestima.

Raspodela mesta

Raspodela studenata održaće se u Studentskom domu „Karaburma“. Studenti moraju doći lično i sa sobom poneti indeks i ličnu kartu, a prema sledećem rasporedu:

Devojke – 26, 27 i 28. septembra

Momci – 30. septembra

Tačna satnica raspodele biće objavljena uz preliminalnu rang listu.

Useljenje

Krajnji rok za useljenje je ponedeljak, 7. oktobar 2024. godine. Student koji se ne useli do predviđenog roka gubi pravo na smeštaj u ovoj akademskoj godini (2024/25.).

Za proceduru useljenja u studentski dom neophodni su:

  • uput za useljenje koji se dobija na raspodeli mesta
  • studentska kartica
  • lekarsko uverenje o opštem zdravstvenom stanju koje je izdato nakon pregleda u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata, Beograd i upisano na čip studentske kartice
  • indeks i lična karta na uvid

Svi administrativni troškovi, stanarina i ostali troškovi po osnovu stanovanja u studentskom domu se plaćaju prilikom useljenja.

Za sve druge informacije ili moguće nejasnoće studenti se mogu obratiti Službi smeštaja ustanove radnim danima od 8 do 15 časova na adresi Đušina 5a u Beogradu ili na brojeve telefona: 011/334-0043 i 011/334-0324.

Piše: Milica Kuridža

Izvor: Ustanova Studentski centar

FOTO: Ustanova Studentski centar

STUDENTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.