Kavijar od praziluka u Teatru Vuk

Kavijar od praziluka humorno i satirično ispituje malograđanske komplekse, naglašavajući da se luksuz i skromnost mogu neočekivano sjediniti u jednom izvanrednom komičnom izrazu. DOLAZI LORD!

Radnja prati život jednog hirurga i živote članova njegove porodice. Videćemo na šta je on sve spreman da bi postao tast britanskog Lorda i kako će njegovo ponašanje uticati na ljude iz njegovog okruženja.

Tekst komično kritikuje balkanske stavove, kao što su, recimo, vizije, želje i planovi za budućnost. Kroz humorističke situacije i emotivne tenzije između likova, predstava postavlja pitanje koliko smo često žrtve vlastitih predrasuda i kako se te predrasude ogledaju u međuljudskim odnosima, a naročito u okviru vlastite porodice.

Humor proizlazi iz raznih izvora, uključujući situacionu komiku, verbalni humor, karakterne osobine i muzičke elemente.

Tekst: Nikola Masal

Dramaturgija: Nikola Masal i Mateja Jovanović

Režija: Mateja Jovanović

Izvršna produkcija i rekvizita: Jovana Nedeljković

Scenografija: Ana Marinković Koreografija: Una Ninić

Muzika: Mateja Jovanović

Tehničko vođstvo: Katarina Kaplanec Igraju: Nikola Masal, Sara Mihajlović, Aleksa Suzić, Jovana Dautović, Nenad Novaković, Maša Kotaranin, Una Ninić, Mateja Pjanović, Luka Dragojlović, Aleksandar Đukić, Srećko Janićijević

Nakon rasprodate premijere koja se održala u Akademiji 28, 28.04. Teatar Ulica vas poziva na prvo reprizno igranje naše predstave “Kavijar od Praziluka” 28.05. u 20h u Teataru Vuk – Bulevar kralja Aleksandra 77a. Karte možete kupiti online putem sajta www.teatarvuk.rs .

Leave a Reply

Your email address will not be published.