Sve što ti treba je mrvica strpljenja: Obnova „Bambi” fabrike u toku

Keks Plazma i drugi „Bambi” proizvodi neko vreme neće se proizvoditi u punom kapacitetu, što je posledica požara u „Bambi” fabrici.

Požar je izbio 29. juna ove godine u Požarevcu, na krovnoj konstrukciji u pogonskom delu „Bambi” fabrike. Zaposleni su uspešno evakuisani.

Radovi na obnovi uništenih pogona i proizvodnih linija su u toku, a kompanija je ovaj događaj iskoristila kako bi proširila kapacitete fabrike i uložila u poboljšanje uslova proizvodnje.

Direktor Bambi kompanije, Dragan Stajković, istakao je da tokom ovog i budućeg perioda niko od zaposlenih neće izgubiti svoje radno mesto.

Kompanija je potpuno sposobna da ovaj period prebrodi bez otpuštanja, istakao je Stajković.

Iako je jedan deo pogona koji nije bio zahvaćen požarom pušten u rad, potrebno je još malo strpljenja kako bi se obnovio pun kapacitet proizvodnje.

Olakšavajuća okolnost kompaniji „Bambi” i Plazmi jeste to što su deo Coca-Cola HBC grupe koja im pruža veliku potporu u rešavanju ove krizne situacije.

Ono što se međutim može očekivati u budućem periodu, jeste da se neki od njih neće uvek nalaziti na svim prodajnim mestima i u pređašnjem obimu.

Iz kompanije pozivaju ljubitelje Plazminih poslastica na razumevanje trenutne situacije i poručuju da će situacija vrlo brzo biti vraćena na staro.

Piše: Kostić Nađa

Izvori: Plazma I RTS I Vreme

Foto: Plazma

DRUŠTVO

Leave a Reply

Your email address will not be published.