KAKO IZGRADITI KARIJERU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?

POSTANI DeO YOU ZAJEDNICE, PRIJAVI SE I SAZNAJ!

Ako si strastven/strastvena prema tehnologiji, želiš unaprediti svoje veštine, doživeti neverovatna iskustva i učestvovati u stvaranju pozitivnih promena u svojoj zajednici, ovaj projekat je prava prilika za tebe!

ŠTA MOŽEŠ DA DOBIJEŠ?

  • Priliku za snimanje #iconic sadržaja za društvene mreže i priliku da postaneš najveća faca društvenih mreža uz Samsung podršku
  • Najnoviji Samsung Galaxy telefon S ili Z serije
  • Jedinstveno iskustvo po sopstvenom izboru i tvom #passionpoint – bilo da je reč o putovanjima, festivalima, modi, gastronomiji ili sličnim iskustvima.
  • Ekskluzivan pristup #epic događajima koji te zanimaju

KAKO IZAĆI IZ OKVIRA I POSTATI AMBASADOR

Tvoj sledeći korak na putu ka #trendingu je da popuniš prijavu s nekoliko kratkih pitanja u obrascu na linku (no sikiriki, nije priprema za ispit). Stručni žiri će checkirati sve prijave i one koji prođu pozvati na kratki intervju gdje će detaljnije objasniti što te čeka. Odabrani će biti pozvani na workshop i #epic event 10.07. uz gosta iznenađenja i poklon iznenađenja!

KO MOŽE BITI AMBASADOR

Baš ti, koji si oduvek sanjao/sanjala o karijeri zvijezde društvenih mreža, koji/koja voliš da stvaraš sadržaj, a imaš editing u malom prstu. Broj pratilaca nije uslov jer upravo Samsung želi da pomogne mladima da postanu #iconic kreatori!

ŠTA KAD POSTANEM AMBASADOR?

Samsung traži super kul kreatore koji će im pomoći da pokažu svetu koliko je nova Circle to Search with Google opcija totalno fora! Od 11.7. do 25.8.2024., tvoj zadatak će biti da napraviš 10 zabavnih videa i prikažeš kako ti Circle to Search with Google olakšava život i čini pretraživanje zabavnim!

ŠTA JE YOUNIVERSITY?

YOUniversity platforma je pogled u budućnost i zahvala budućim generacijama korisnika za njihovu vernost kroz koju želi još više olakšati trenutni pristup informacijama i pomoći studentima da ostanu povezani sa svojim kolegama, profesorima i porodicom.

YOUniveristy služi da kroz zabavu komuniciramo i zajedno stvaramo još pametnije telefone! Na platformi te očekuju brojne pogodnosti, nagrade i aktivacije i niz zanimljivog i korisnog sadržaja, a možeš da se registruješ na: https://rs.youniversity.club/ .

Više informacija o projektu CTS ambasadori i obrazac za prijavu možeš pronaći na https://rs.youniversity.club/cts-ambasadori/

Leave a Reply

Your email address will not be published.