EXIT Festival 2024 na Petrovaradinskoj tvrđavi

Jedan od najiščekivanijih muzičkih događanja na Balkanu – Exit Festival 2024, održaće se od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Ove godine, organizatori su spremili puno iznenađenja za posetioce. Festival počinje u sredu 10. jula, nultim danom obećavajući spektakularan početak petodnevnog muzičkog putovanja.

Otvaranje festivala

U sredu 10. jula na otvaranju festivala čekaju vas Baby Lasagna, Keni nije mrtav i Teya Dora.

Drugi dan festivala

U četvrtak će na najvećoj bini Tesla Universe Stage, nastupiti poznata imena Rudimental, Gucci Mane, Oliver Tree i Z++.Carl Cox će vrteti trosatni hibridni set na Dance Areni, a njemu će se pridružiti i Klangkuestler i Franky Wah.

Na Fusion bini očekuju vas Hali Gali, Lufthansa, Ritam nereda i mnogi drugi.

Treći dan festivala

Petak rezervišite za stare hitove benda Black Eyed Peas, za Artbata, Ljubičice i obožavani Joker Out na glavnoj bini.

Ne propustite da obiđete i ostale stejdžove: Silent, Radio AsFM, Explosive za ljubitelje tvrdog zvuka, XBass Pitt, Gaia Trance i UrbanBug stejdž za ljubitelje elektronske muzike.

U subotu će na Vision stejdžu nastupiti stari i novi izvođači poput Marčela, Urban&4, Ide Prester, Luke Rajića i Ive Lorens. Za glavnu binu biće zaduženi John Newman, Willy Wiliam i The Exploited. Dance Arenu vrteće Kalina, DJ I hate models, Patrick Mason i Maceo Plex. Dok će atmosferu na Explosivu grejati Conflict, Ratos De Poaro i ostali hardcore.

Poslednji dan provedite uz Tom Morella, Offenbach, Black Coffe, Carlitu i Saru Landry!

Ne propustite da obiđete sve stejdžove i završite svako jutro na Dance Areni zajedno sa više od 5000 ljudi.

Piše: Marija Stankov

Foto: Exit

Leave a Reply

Your email address will not be published.