Želja ti je da se zaposliš u CERN-u? Evo prilike!

Evropska Organizacija za Nuklearno Istraživanje, održava dva online događaja u narednom periodu sa ciljem da regrutuju studente i druge mlade ljude za zaposlenje. Cern 25. novembra organizuje webinar pod nazivom ,,Da li želiš da radiš u CERN-u?”, a 2. decembra Virtual Career Fair. 

CERN (akronim sa francuskog za “Counseil Europeen pour la Recherche Nucleaire”) je Evropska Organizacija za Nuklearno Istraživanje, koja je osnovana 1954. godine sa sedištem u Ženevi, Švajcarska. Ova organizacija  obavlja različita istraživanja, prvenstveno iz oblasti nuklearne fizike, i upošljava stručnjake iz različitih oblasti – fizike, inženjerstva, ali i drugih oblasti takođe.

Online webinar će se održati 25. novembra u periodu od 15 do 16 časova. Ovogodišnji organizatori su dve devojke zaposlene u CERN-u, Lauren i Milena. Koncipiran je tako da će najpre biti održan kratak uvod, a zatim će Milena pričati o studentskim mogućnostima za prijave za zaposlenje ili praksu, pružiće savete kako da što bolje prođete na prijavama i intervjuima, a obezbediće i link-ove sa dodatnim informacijama i daljim usmerenjima.

Drugi deo webinara će držati Lauren, koja će pričati o svim različitim putevima kako neko može da dođe do zaposlenja (kroz univerzitete ili institucije). Takođe će pružiti i spisak svih institucija i/ili univerziteta po zemljama koji su povezani sa određenim aktivnostima koje CERN obavlja.

Link za prijavu: https://forms.gle/6Tmma2nxvmRRE5A26

Drugi događaj koji CERN organizuje u narednom periodu, a koji je takođe usmeren na mlade ljude i studente, jeste “Virtual Career Fair”. U pitanju je virtuelna prezentacija koja će obuhvatati predavanja i razgovore sa zaposlenima u CERN-u. Održava se 2. decembra od 10:00 do 15:00. Sa učesnicima će razgovarati ljudi iz ,,Tima za prikupljanje talenata” (Talent Acquisition team).

Link za prijavu: https://v2.virtualrecruitmentdays.com/CernCareerFair/home

Piše: Marko Jovanović

Izvor: https://www.facebook.com/

https://home

https://careers

FOTO: Facebook „Cern jobs“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.